Partner en eigenaar RED Concepts I WeBuildHomes Gawein Minks  MSc   E: gawein.minks@redconcepts.nl

Partner en eigenaar RED Concepts I WeBuildHomes
Gawein Minks MSc

E: gawein.minks@redconcepts.nl

Na het behalen van zijn Master Real Estate, Finance en Investment aan de Rijksuniversiteit van Groningen, startte Gawein zijn carrière bij Citybox, nu Shurgard, de grootste ontwikkelaar, eigenaar en aanbieder van opslagruimtes in Europa. Daarna zette hij zijn carrière voort bij ontwikkelaar en real estate platform Multi Corporation, waarvan investeerder Blackstone 100% eigenaar is. Hier was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van multifunctionele binnenstedelijke projecten in Nederland. De laatste acht jaar realiseerde hij als International Development Director grote binnenstedelijke winkelcentra in de Baltische Staten, Centraal- en Oost Europa en was hij verantwoordelijk voor een omvangrijke Finse vastgoedportefeuille. Sinds begin 2018 is Gawein partner en eigenaar van ontwikkelaar RED Concepts en online woningplatform WeBuildHomes.

Partner en eigenaar RED Concepts I WeBuildHomes I FRAME I VALO Luke Bruins  MSc MRE   E: luke.bruins@redconcepts.nl

Partner en eigenaar RED Concepts I WeBuildHomes I FRAME I VALO
Luke Bruins MSc MRE

E: luke.bruins@redconcepts.nl

Luke Bruins studeerde af aan de TU Delft met een Master in civiele techniek, aangevuld met een Master in Real Estate aan de Universiteit van Amsterdam en een post-master in organisatorisch leiderschap aan de MDA Business School. Hij startte zijn vastgoed carrière bij Sweco. Het grootste architecten- en ingenieursadviesbureau van Europa. Na vijf jaar koos Luke voor het zelfstandig ondernemerschap en richtte Bruins Investment en RED Concepts op. Onder de supervisie van Luke breidde RED Concepts zich in 2012 uit met online woningplatform WeBuildHomes en in 2017 met het modulair woningbouwplatform FRAME.  In 2018 is hij zich gaan richten op de ontwikkeling, realisatie en beheer van vijf sterren hotels en resorts in Nederland en Scandinavië onder de naam VALO.

CEO VALO Taru Lehtonen  BBA/MBA   E: taru.lehtonen@valofinland.com

CEO VALO
Taru Lehtonen BBA/MBA

E: taru.lehtonen@valofinland.com

Taru is meer dan 20 jaar werkzaam geweest in internationale multiculturele werkomgevingen. Zij heeft onder andere als marketing manager gewerkt bij de multinationals Nokia en Converse. De laatste jaren is zij zich gaan richten op de marketing en productontwikkeling van diverse vastgoedprojecten. Voor RED Concepts woningplatform WeBuildHOmes heeft zij de strategische planningsfase geleid en is zij een van drijvende krachten geweest van de expansie van dit woningplatform in Nederland.  Recent is Taru in de functie van CEO verantwoordelijk voor de ontwikkeling van vijf sterren hotels en resorts in Nederland en Finland voor RED Concepts´ bedrijf VALO.

 
Financieel directeur RED Concepts Paul van Essen

Financieel directeur RED Concepts
Paul van Essen

Paul is vanaf 2018 actief voor RED Concepts en heeft gedurende zijn lange loopbaan kennis en ervaring opgedaan op het gebied van alle financiële en organisatorische aspecten van internationale projectuitvoering. Hij werkt graag samen met een professioneel resultaatgericht team.

Projectontwikkelaar RED Concepts Koen van Meer

Projectontwikkelaar RED Concepts
Koen van Meer

Koen is sinds 2013, na zijn studie Bouwtechnische Bedrijfskunde werkzaam bij RED Concepts. Eerst in de functie van concept ontwikkelaar, daarna als Manager Crowdsourcing en vervolgens als Sales & Relations manager. Sinds 2018 maakt hij als projectontwikkelaar deel uit van het ontwikkelingsteam bij RED.

Projectontwikkelaar RED Concepts Marjolijn Luty

Projectontwikkelaar RED Concepts
Marjolijn Luty

Marjolijn is na haar studie Communicatiemanagement haar carrière begonnen bij RED Concepts en WeBuildHomes als Marketing Coördinator. Recent maakt zij in de functie van projectontwikkelaar deelt uit van RED’s ontwikkelingsteam. Hier is zij verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van onder andere een vakantiepark met luxe vakantievilla’s.

Projectontwikkelaar RED Concepts Alexa Mascini

Projectontwikkelaar RED Concepts
Alexa Mascini

Alexa heeft na haar rechtenstudie vrij snel voor een carrière in de makelaardij gekozen. Na vijf jaar hierin werkzaam te zijn geweest heeft zij nu de stap gemaakt om bij RED Concepts en WeBuildHomes, haar expertise in te zetten. In de functie van ontwikkelaar gaat zij zich samen met het team bezighouden met de verdere ontwikkeling en realisatie van RED Concept’s vernieuwende vastgoedconcepten.

 
Conceptontwikkelaar RED Concepts  Lisa Barkey

Conceptontwikkelaar RED Concepts
Lisa Barkey

Lisa heeft meer dan 8 jaar ervaring in conceptontwikkeling en innovatie. Na het behalen van haar Master Architectuur in Delft, werkte ze voor verschillende bedrijven als conceptontwikkelaar, projectmanager en consultant. Middels onderzoek, analyse en creatieve werksessies bepaalt ze de basis voor een concept om tot onderbouwd en gedragen resultaat te komen.

Conceptontwikkelaar RED Concepts Sofie Doornenbal

Conceptontwikkelaar RED Concepts
Sofie Doornenbal

Sofie heeft meer dan 9 jaar ervaring als conceptontwikkelaar in vastgoed, food en retail. Ze heeft gewerkt aan verschillende vastgoedconcepten, waaronder de Centrale Markthal op het Food Center Amsterdam, het AVhuis in Breda en woningplatform WeBuildHomes. Hierbij kijkt zij naar de wensen van de doelgroep, de DNA van de plek en vertaalt dit in een passend concept en bijbehorende branding.