Eva&Jeroen.jpg

RED Concepts´ woningplatform WeBuildHomes verkoopt laatste villa in Haagsche Staeten

17 oktober 2019

Ontwikkelaar RED Concepts´ woningplatform WeBuildHomes heeft recent de laatste villa in haar project Haagsche Staeten in Den Haag verkocht. Haagsche Staeten is onderdeel van villapark Uithofslaan, een prachtige locatie gelegen tussen de stad, het strand en het Westland, en ontwikkeld en gerealiseerd door WeBuildHomes in samenwerking met Regiobouw.

IMG_3844.JPG

Alexa Mascini in dienst getreden bij ontwikkelaar RED Concepts

1 oktober 2019

Per 1 oktober 2019 is Alexa Mascini in dienst getreden bij ontwikkelaar RED Concepts en haar online woningplatform WeBuildHomes. Na haar rechtenstudie is Alexa vijf jaar werkzaam geweest in de makelaardij en heeft nu de stap genomen om bij RED Concepts haar expertise in te zetten.

Homeplan.JPG

RED Concepts’ woningplatform WeBuildhomes overhandigt cheque ter waarde van €10.000,- aan Stichting Homeplan

18 september 2019

Breda – Gawein Minks, directeur van projectontwikkelaar WeBuildhomes, overhandigde een cheque ter waarde van 10.000,- euro aan Marike van Seeters van Stichting HomePlan. Het geld wordt gebruikt voor een betere huisvesting voor de allerarmsten in verschillende ontwikkelingslanden. 

 
8278 - 200182.jpg

RED Concepts’ woningplatform WeBuildhomes organiseert eerste kopers kijkmiddag nieuwbouwproject Garden Village in Aalsmeer

13 september 2019

Aalsmeer - RED Concepts´ woningplatform WeBuildhomes heeft recent een kopers kijkmiddag georganiseerd in nieuwbouwproject Garden Village. Het project bestaat uit 24 design huizen in de groene wijk Polderzoom in Aalsmeer.

DSCF4504.jpg

Nieuwbouwproject ‘Garden Village’ van ontwikkelaar WeBuildhomes bereikt mijlpaal

14 mei 2019

Aalsmeer – Morgen is een belangrijke mijlpaal in het nieuwbouwproject ‘Garden Village’ bereikt. Bouwbedrijf Boer Bouw heeft al het heiwerk afgerond en start morgen met het leggen van de begane grondvloer.

hs.png

WeBuildhomes levert binnenkort Haagsche Staeten villa’s op

12 februari 2019

Binnenkort worden de acht chique Haagsche Staeten villa’s ontworpen door architectenbureau Grosfeld van der Velde en architect Henk Korteweg in Den Haag opgeleverd. Het bijzondere van Haagsche Staeten is dat alle woningen zijn ontworpen door gerenommeerde architecten en er verschillende villa’s van andere projecten in de straat staan.